tiistai 16. marraskuuta 2010

Neljä yötä!

Nyt on reissuun enää niin vähän aikaa, että rohkenen vihdoin ja viimein korkata tämän reissublogini virginiteetin. Neljä yötä jäljellä! En kestä.


Töitä on tehty ns. homona reissukassan kasaamiseksi, ja on siinä hommaa ollutkin. Vaan nyt viime hetken äkkilähdötkin ovat pulkassa, ja seuraavan kerran töiden teko on ajankohtaista varmaan joskus maaliskuussa 2011, uu mama! Lisäksi pitkin syksyä on ollut käynnissä eräs soittoprojekti, joka saatiin arvoiseensa päätökseen viime lauantaina. Muut miettivät, mitä keksiä tilalle, kun projekti loppuu, mutta onneksi itselläni ei ollut sellaisia ongelmia. Luulen, että seuraavat kaksi ja puoli kuukautta tuovat aivan riittävästi ajateltavaa ja ihmetyksen aiheita, vaikka hieman haikealta nyt tuntuukin.

Aika paljon on pitänyt myös suunnitella erinäisiä juttuja, ennen kuin voi laittaa aivot narikkaan suhteellisen turvallisin mielin ja heittäytyä matkan vietäväksi. On pitänyt tehdä reittisuunnitelma, hankkia lentoliput, löytää about avaruusmatkailun kattava matkavakuutus (GOUDA SUPER, rekommenderas!), tilata ja lukea aika monta Lonely Planetia, etsiä Nepalin tsiljoonan trekkausfirman joukosta se luotettavimman oloinen, jolle uskaltaa siirtää sokkona 600 USD etukäteen (josta joku sveitsiläinen pankki veti 80USD välistä, perkele), miettiä, haluaako Annapurnalle vai Everestille, hankkia joitakin rokotuksia ja antibiootteja erinäisiin vaivoihin, ostaa rinkkaan mahtuvat vaelluskengät, kartottaa Yhdysvaltojen hotelliarsenaalia (priceline.com, rekommenderas!) ja NIIN EDELLEEN. Vielä puuttuisi passikuvat tulevia viisumeita, kiipeily- ym. lupia varten ja sitten herran nimeen toivon, että tässä olisi kaikki.

Ainiin, ja onhan tässä vielä pari päivää kouluakin! Marraskuisen ankeuden kruunaa eräs maailmankaikkeuden huonoimmin järjestetyistä opintojaksoista ja sen perjantainen tentti ja lisäksi tämän viikon kestävä hands on -harjoittelu kansan syvissä riveissä. Ihan helvettiä.

Mutta kohta puolentoista vuoden odotus palkitaan! Enpä arvannut edellisellä pidemmällä reissullani, että silloin puheeksi tullut Nepalin reissu lähtisi näin käsistä ja paisuisi kokonaiseksi maailmanympärimatkaksi. Vaan kikkelis kokkelis, näin pääsi käymään, eikä minulla varsinaisesti ole mitään sitä vastaan.. Nyt "lukemaan" ja "pakkaamaan", tekstiä seuraa reissun päältä sitten kun seuraa.

Soronoo!

-E




All you need.
11 viikon kamat.

11 kommenttia:

  1. Hyvä Emma! Ihanaa matkaa teille ja olkaas varovaisia. Taidan tilata tämän söpön vaaleanpunaisen blogin sähköpostiini, jotta saan aina ajantasaiset infot missä ikinä liikuttekin :)

    VastaaPoista
  2. Tsihih, tilaa ihmeessä :P aika hauskaa tää bloggerointi, vaik en viel oikein älyäkään, miten hitossa tätä käytetään!

    VastaaPoista
  3. Jeeeee, antoisaa reissua <3 Nyt täällä pystyy sit vastavuoroisesti jakamaan avoimia tilityksiä :D

    T: Turku

    VastaaPoista
  4. Aika hyvin oot onnistunu supistaa ton tavaroiden määrän, rispektii!! :D nimittäin miulla oli varmaan sata kertaa ton verran, ku muutin kesällä tei kaupunkiin. Toisaalta, en kantanutkaan määrää selässäni. :D

    Nauti, pusu! <3

    s

    VastaaPoista
  5. Kiitti ihanainen! Kyl miulkin oli kesäks enemmän kamaa, mut tos oli pakko vaan supistaa.. Ja tohon tulee messiin viel lonely planetit, lääkkeet, hammasharja, kamera ja videokamera, et ei sinne tulkuille paljon tilaa jää! Nykistä pitänee ostaa varmaan extra matkalaukku :P

    Palataan!

    -E

    VastaaPoista
  6. No niin - nyt viimeistään kampa käyttöönn - aamut vähissä. Pienellä pärjää ja Nykistä sitten uudet peliin :-)
    Makeeta matkaa ja pitäkää hyvää huolta.

    T: kummis

    VastaaPoista
  7. Ps missä reissu plani?

    T. kummis

    VastaaPoista
  8. Thanks, Lotta (i assume?)!

    Aamut on vähissä joo, tenttiinluku sotkee matkafiilistelyjä :P Mut eiköhän tää tästä lomafiilikseks hyvin nopeesti muutu, pakko ehkä tukea junassa VR:ää yhden piccoloskumpan hinnalla :P

    -E

    VastaaPoista
  9. Ja reissuplään tulee tonne jonnekin jossain vaiheessa :P

    VastaaPoista
  10. Right :-)
    Ei VR:ää kannata tukea - skumppa kannata ottaa repusta - (varmista etiketti) -fiiliis nousee viel paremmaks, halvemmalla ja jännitys tiivistyy, entisestään..
    Kummis

    VastaaPoista
  11. Hah, totta sekin. Pääasia, että on kylmää!

    VastaaPoista